В Україну зайшов новий сімейний кросовер Chery Tiggo 8 Pro з цікавими характеристиками та багатим оснащенням, зазначається на офіційному сайті розробника.

Новинка являє собою середньорозмірний кросовер довжиною 4 метри 70 сантиметрів. “Сімейник” виділяється величезною решіткою радіатора і вигнутими світлодіодними фарами, що надає йому значного зовнішнього вигляду.

У салоні Tiggo 8 Pro на передній панелі встановлено два великі дисплеї. Третій сенсорний екран розташований на центральній консолі. Крім того, багато керуючих елементів виконані в сенсорній формі, що забезпечує сучасне і зручне управління функціями автомобіля.

Цікавою особливістю цієї моделі є можливість регулювання крісел другого та третього ряду, що забезпечує комфорт для всіх пасажирів, пише Wheel News. Багажник цього кросовера має відмінну місткість і повністю адаптований під широкий спектр потреб власника. Об’єм багажника для семимісної конфігурації авто становить 193 літри, для п’ятимісної – 892 літри, для двомісної – 1930 літрів.

Tiggo 8 Pro пропонується на українському ринку з потужним 2,0-літровим турбованим чотирициліндровим двигуном на 245 “конячок”. До цього додається 7-ступінчаста роботизована коробкою передач з двома зчепленнями і повним приводом. Максимальна швидкість новинки становить 210 км/год при витраті палива в змішаному циклі на рівні 9 л/100 км.

Tiggo 8 Pro пропонується в нашій країні в топовій Premium за ₴1 425 000. За ці гроші покупцям гарантовано дистанційний запуск двигуна, електропривод сидінь і дверцят багажника, вентиляція сидінь, камери кругового огляду і набір сучасних систем безпеки, включно з адаптивним круїз-контролем, системами автоматичного гальмування і контролю “сліпих” зон, допомогою в утриманні в смузі та іншими сучасними опціями.