У Харкові помітили незвичайний автомобіль, який привернув увагу городян. Йдеться про ЗАЗ Славута, яка була переобладнана на пікап.

Докладніше про унікальну модифікацію ЗАЗ «Славута» — у матеріалі Hyser.

Автомобіль отримав широке пластикове обваження, каркас безпеки, підніжки для ніг, прожектори та інші колеса. Також, зважаючи на все, у нього був встановлений повний привід і турбомотор.

За словами місцевих жителів, незвичайний пікап уже давно їздить містом. Проте хто його виробник, достеменно невідомо. За однією версією, його зробили на заводі, за іншою – у рамках телепрограми «Алло, гараж!».

Оригінальний ЗАЗ «Славута» випускалася Запорізьким автозаводом з 1999 по 2011 роки. Автомобіль оснащувався карбюраторними та інжекторними моторами об’ємом 1,2 та 1,3 літра.

За неї віддадуть кілька квартир і приватний будинок: у занедбаному гаражі знайшли унікальну машину, що пилилася 40 років.

Незвичайний пікап привернув увагу не лише городян, а й фахівців. Деякі з них вважають, що автомобіль був зроблений на заводі, оскільки він виконаний дуже якісно. Інші стверджують, що пікап був зібраний кустарним способом, і його технічні характеристики можуть бути далекі від ідеалу.

Так чи інакше, харківський пікап є унікальним екземпляром, який не має аналогів у світі. Він може стати предметом гордості для міста та привернути увагу туристів.