Низька ціна – у нашому випадку 9 000 доларів – приваблива наживка при купівлі вживаного автомобіля. Але є машини, які надалі проведуть більше часу на СТО, аніж на дорозі. Від цих моделей краще відмовитись.

OBOZREVATEL вивчив вторинний ринок, відгуки покупців, експертів та фахівців станцій технічного обслуговування. Так вийшов список найгірших машин із пробігом, які точно не варто купувати.

Найгірші автомобілі за 9000 доларів в Україні:

  • Dodge Dart;
  • Opel Astra;
  • Chrysler 200;
  • Citroen C3;
  • Dodge Journey.

Dodge Dart

Невдала спроба американської компанії створити компактну модель за європейськими правилами. Підсумок – короткий період виробництва і безліч Dart на ринку за цінами до 9000 доларів, які нікому не цікаві.

Opel Astra

Модель позаминулого покоління (2009-2015 рр.) вважається невдалою. Основні скарги власників припадають на часті поломки двигунів та кондиціонера. У машині постійно виникають поломки, які буквально замикають її на СТО.

Chrysler 200

Преміальний седан дуже привабливо виглядає, але у виробництві модель протрималася лише кілька років. Причини – висока ціна та дуже низькі рейтинги надійності. На вторинному ринку автомобіль сильно подешевшав, у продажу багато пропозицій до 9000 доларів. Але краще вибрати щось інше.

Citroen C3

Покупцям ця модель (хетчбек другого покоління) не сподобалася. Власне, як і власникам, які тепер намагаються позбавитися машини на вторинному ринку. Через це ціни падають привабливо низько. Експерти оцінюють надійність моделі на рівні 50%. Це дуже далеко від лідерів класу.

Dodge Journey

Популярна машина в Україні на вторинному ринку. Вживаних Dodge Journey зі США багато ввезли до нашої країни, тепер у продажу часто трапляються екземпляри в різному стані. Мало того, що сама по собі машина з точки зору надійності дуже посередня, то ще й майже всі вони побували в ДТП ще на території США. Подумайте двічі.