Одна з головних осіб порталу «Carwow» та офіційного каналу цього видання на YouTube Метт Вотсон піддав серйозній критиці новий компактний кросовер Jeep, який отримав назву Avenger (у перекладі «Месник»). Все тому, що він продемонстрував себе вкрай ненадійним навіть при короткому досвіді його експлуатації, пише Wheel News.

У розпорядженні Вотсона потрапила саме електрична версія Avenger, хоча в деяких країнах цю модель можна купити навіть з бензиновим мотором.

При спробі протестувати «батарейний» Avenger як у міському, так і шосейному режимі блогер зіткнувся однією дивною неприємністю. Машина виходила з ладу чотири рази.

Щоразу поломка супроводжувалася появою на панелі приладів попереджуючого повідомлення про необхідність зупинити автомобіль через несправність гальмівної системи. Все це, за його словами, супроводжувалося звуками, що дзижчать з-під капота, і змушувало переривати випробування.

Крім того, автомобільному експерту сильно не сподобалася низка рішень Jeep, які вони реалізували у своєму новому субкомпактному кросовері. По-перше, він розкритикував компанію за звуки роботи різних індикаторів цієї машини, у тому числі поворотники: “Це щось схоже на звуки бітбокса або “сміттєвого” синтезатора з 80-х”.

Автомобільний експерт розкритикував новий кросовер Jeep: він зламався чотири рази за час тесту

Крім того, блогер поскаржився на гальм, коли автомобіль котиться на невисокій швидкості. Також до списку недоліків Avenger була включена неправильна конструкція салонного дзеркала заднього виду, а також кріплень ременів безпеки, які заважають відкиданням сидінь.

Нагадаємо, Jeep Avenger з’явився у 2022 році. Машину спроектували на платформі CMP. Наразі такі автомобілі продають у Європі за цінами від 40 000 євро або 1 620 000 грн за поточним курсом.