В Україні втілили в життя цікавий проект. Житомирські майстри відтворили легендарний шестиколісний Mercedes G-Class. Про це повідомив «Фокус».

Шестиколісний «Гелендваген» створений на замовлення американця українського походження. Він володіє транспортною компанією і в його гаражі вже є Ferrari 488, Porsche 911 GT3, Mercedes S-Class і Lamborghini Aventador SVJ.

За основу взяли Mercedes-AMG G63 2016 року. Його подовжили, додали оздоблений деревом кузов і третю вісь.

Передня частина взята від більш сучасного Mercedes-AMG G63 2022 року. Авто тюнінгували в стилістиці Brabus — з опуклим капотом і без хромованих деталей. Також з’явилися карбонові розширювачі арок і шноркель.

Звісно ж, збільшено кліренс, додано фірмові портальні мости Mercedes і величезні позашляхові шини з підкачкою. Усі роботи виконані дуже ретельно.

Салон «Гелендвагена» оздоблено жовтою шкірою Nappa, алькантарою і карбоном, а підсвічування стелі імітує зоряне небо, як у Rolls-Royce. Також посилено шумоізоляцію. Сидіння другого ряду змістили назад, що збільшило простір для ніг.

Це далеко не перший подібний проєкт від майстрів із Житомира. Раніше вони створювали як шестиколісні «Гелендвагени», так і екстремальні Mercedes-AMG G63 4×4².