Ніхто не сперечатиметься, що сучасний автомобіль, якщо він експлуатується вмілими руками і регулярно обслуговується, здатний пробігти багато сотень тисяч кілометрів без найменших поломок. При цьому дуже важливо, щоб за кермом був не просто володар «має рацію», а справжній досвідчений «кермовий», який здатний будь-яку проблему, пов’язану з машиною і дорогою, вирішити швидко, просто і дешево. І обов’язково самостійно. Саме такі водії завжди мають в автомобілі поліетиленову плівку, пише Hyser.

Виявляється, саме поліетиленова плівка може допомогти вберегти авто від негоди, якщо водій досі не придбав спеціальний чохол-тент.

Так, якщо помити машину з вечора, а потім акуратно та ретельно вкрити авто звичайний поліетиленовою плівкою, то нічні снігопади та крижані дощі автомобілю не страшні.

При цьому багато автовласників-початківців можуть запитати, чим плівка краща за чохл. Вся річ у тому, що будь-який чохол призначений для зберігання авто у паркінгу, де сильних вітрів не буває. Адже «професійне покривало», по-перше, виготовляється з досить тонкого матеріалу, а по-друге, може подряпати лакофарбовий шар швами.

Що ж до поліетиленової плівки, то у неї швів немає, тому можна бути з одного боку спокійним за фарбу, а з іншого — не витрачати вранці час на «розгрібання» та розморожування. Навіть «двірники» — і ті не прилипнуть.

Таким чином, водій економить чимало часу на очищення автомобіля. Достатньо буде зняти плівку — і поверхню транспортного засобу миттєво очищено від «капризів природи».