Офіційні дилери Mazda в Україні розпочали продаж ще однієї моделі – абсолютно нового кросовера Mazda CX-90. Скільки він коштує та що можна отримати за ці гроші?

Mazda CX–90 оснащений новим 3,3-літровим бензиновим двигуном із турбонаддувом, з рядним розташуванням шести циліндрів, заснованим на концепції «правильного розміру», яка передбачає оптимізацію робочого об’єму задля підвищення паливної ефективності, та забезпечує 345 к.с. потужності та 500 Нм крутного моменту. Разом із восьмиступеневою автоматичною трансмісією та технологією м’якого гібрида M Hybrid Boost з 48-вольтовим стартер-генератором цей силовий агрегат уособлює поєднання високої потужності з економічністю і низьким рівнем викидів. Такі показники роблять e-Skyactiv G 3.3 найпотужнішим серійним двигуном в історії Mazda.

Mazda CX-90 має довжину 5120 мм, ширину 1994 мм, висоту 1775 мм, а колісна база становить 3120 мм. Ширина салону Mazda CX-90 на рівні передніх сидінь 1504 мм на рівні задніх сидінь 1476 мм та на рівні сидінь 3-го ряду 1353 мм. Об’єм багажника становить 257 л, та 608 л зі складеним третім рядом, та може збільшуватися до 2025 л при складених сидіннях другого та третього рядів, при завантаженні до стелі.

Mazda CX-90 пропонується у двох комплектаціях: PREMIUM-LINE, а також PREMIUM-SPORT. Опціями інтер’єру комплектації PREMIUM-SPORT (на додачу до всіх опцій PREMIUM-LINE) є шкіра Nappa медового кольору комбінована штучною, на відміну від комплектації PREMIUM-LINE, що має шкіру Nappa чорного кольору комбіновану штучною. Також комплектація PREMIUM-SPORT має 6 посадкових місць, а не 7, завдяки тому, що другий ряд сидінь оснащено двома капітанськими кріслами, що розділенні консоллю між ними та обладнана USB-портом та двома підсклянниками для зручності пасажирів.

Ціни стартують з 2 498 400 грн на в комплектацію PREMIUM-LINE.