На мюнхенському аукціоні RM Sotheby’s було продано автомобіль с. Цей автомобіль є переробленим Mercedes-Benz 300 CE, який зійшов з конвеєра виробника в 1989 році. Однією з головних особливостей цієї машини є двері типу “крило чайки”, пише Wheel News.

Незважаючи на те, що спочатку планувалося зібрати 300 екземплярів таких машин, ця модель виявилася єдиною у своєму роді. І продали її за дуже солідну суму – 455 000 євро, що за поточним курсом еквівалентно 12 900 000 грн. Як уже говорилося, в основі цього автомобіля лежить Mercedes-Benz 300 CE. Однак у машини оригінальна передня частина, яка була взята у SL R129.

Додатково розробник посилив конструкцію машини. Завдяки цьому вона може витримати нові двері. Під капотом автомобіля встановлено наддувний агрегат, який генерує 283 кінські сили потужності. До слова, раніше на аукціоні в Лос-Анджелесі було реалізовано ще один оригінальний Mercedes-Benz. В його основі лежить модель CLK GTR Roadster. Загалом у світі залишилося шість таких машин і одну з них купили за ціною дорожче ніж 9 мільйонів євро.