Один з найбільш стильних та доступних конкурентів легендарного седана Toyota Camry – Hyundai Sonata – оновився і після кількарічної перерви повернувся на ринок України, повідомляє «Автотема».

Корейський виробник не боїться експериментувати зі своїми автомобілями: після кожного рестайлінгу навіть в рамках одного покоління компанія представляє щось нове. Оновлена модель Sonata 2024 вражає своїм зовсім іншим зовнішнім виглядом.

Якщо до модернізації седан можна було характеризувати як елегантний зі спокійною стилістикою, то зараз він виглядає виражено агресивним і десь навіть суворим. Дизайн став виразно серйозним і вражає своєю «міцною» витонченістю.

Hyundai Sonata 2024 отримала модернізовану оптику, яка включає в себе тонкі горизонтальні деталі, оновлені бампери з масивними повітрозабірниками і нові колеса зі здвоєними спицями.

На українському ринку Hyundai Sonata 2024 буде офіційно пропонуватися лише з одним двигуном – 2,5-літровим бензиновим потужністю 194 кінських сил. Загалом передбачено п’ять комплектацій (Comfort, Style, Premium, Top і Top Panorama), найдешевша з яких оцінена в 1 195 900 гривень, тоді як найдорожча обійдеться в 1 608 600 гривень.

До речі, найновіша Sonata вже з’явилася на онлайн-майданчику Auto.ria. Там машина пропонується зі 180-сильним двигуном об’ємом 2,5 літра за 1 443 300 гривень.