В Україну прибув Aston Martin DBX707, який вважається одним із найшвидших серійних кросоверів на планеті. Він був помічений на одній із вулиць Києва. На українському авторинку вартість зарядженого кросовера становить 11,6 млн грн.

Позначення DBX707 говорить про те, що потужність 4,0-літрової силової установки твін-турбо V8 від Mercedes-AMG була збільшена до 707 к.с. Крутний момент зріс до 900 Нм.

Кросовер Aston Martin здатний скласти конкуренцію суперкарам. За максимальної швидкості 310 км/год першу «сотню» він набирає за 3,3 сек. Він швидше за останню модель Lamborghini Urus, яка нещодавно була сфотографована в столиці України. Автомобіль отримав спортивну вихлопну систему, карбоново-керамічні гальма та доопрацьовану пневмопідвіску.

Від стандартної моделі заряджений кросовер відрізняється обвісом, збільшеною решіткою радіатора, 22-дюймовими дисками та чотирма вихлопними трубами. Для оздоблення салону Aston Martin DBX707, у якому встановлені спортивні крісла, використовувалися карбон та шкіра.