Близько року тому компанія Haval випустила на домашній ринок друге покоління DaGou (також відоме як Big Dog і Dargo). Спочатку кросовер мав бензиново-електричну версію, але з переднім приводом. Тепер до дебюту готується повнопривідна і більш потужна гібридна версія Hi4, перші фотографії якої публікує Autohome. Прем’єра і старт продажів в Китаї заплановані на 25 березня.

У рух такий Dargo приводитиме тримоторна гібридна установка на базі 1,5-літрового ДВЗ. Разом із парою електродвигунів він розвиватиме 378 кінських сил і 750 Нм крутильного моменту, витрачаючи 1,83 літра на 100 кілометрів шляху в змішаному циклі. Для порівняння: найпотужніший на сьогоднішній день Dargo PHEV видає 326 кінських сил і 530 Нм.

Кросовер зможе їздити на чистій електриці і отримає сім їздових пресетів, включно з “брудом” і “піском”. Система зможе регулювати крутний момент залежно від покриття і керувати вектором тяги.

З точки зору дизайну, новий гібрид точно копіює “звичайну” версію, за винятком логотипу, який пофарбований у синій колір. Те ж саме стосується і дизайну інтер’єру. А ось електроніка буде багатшою: Анонсовані розумні асистенти L2+, що працюють на високих швидкостях, і новий навігатор з високоточними картами.