Новий автомобіль зазнав радикальних змін у дизайні, придбавши більш сучасний та агресивний зовнішній вигляд, що нагадує модель Changan Uni-V. Він оснащений безрамковою решіткою радіатора, висувними ручками дверей, а також фарами і ліхтарями, що заходять далеко на боковини. Габарити автомобіля складають 4770×1840×1440 міліметрів, а колісна база – 2765 міліметрів.

Внутрішній дизайн також зазнав значних змін. Цифрова панель приладів встановлена поверх керма, а медіасистема – великий вертикальний екран. Усі комплектації оснащені відеореєстратором, системою кругового огляду та системою керування голосом iFlytek Feiyu OS. У новій версії передбачені шкіряний салон, безключовий доступ та запуск двигуна кнопкою, а також люк.

1,5-літровий турбований двигун розвиває потужність 170 кінських сил і поєднується з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач. З машини було видалено систему старт-стоп, яка викликала скарги власників через шум і вібрації. Середня витрата палива становить 6,14 літри на 100 кілометрів.

Одним із найпривабливіших аспектів нового Changan Eado є його ціна. Вартість починається від 11,65 до 13,5 тисяч доларів, проте першим покупцям обіцяні щедрі знижки, які знижують ціну автомобіля до 9850 доларів (менше 400 000 гривень за актуальним курсом), пише AutoNews.

Нагадаємо, що автомобілі Changan офіційно продаються в Україні.