На українському автомобільному ринку з’явився новий учасник – бренд MAXUS, який використовує великий досвід китайської компанії SAIC, партнера провідного світового виробника акумуляторів для електромобілів CATL (Contemporary Amperex Technology Ltd).

У 2011 році керівництво одного з найбільших китайських автовиробників вирішило започаткувати новий бренд MAXUS. Ця компанія згодом придбала британську компанію LDV і залучила до своєї команди багатьох інженерів з Toyota. полягала у розробці сучасних та технологічно вдосконалених автомобілів.

За останні роки дочірня компанія SAIC стала одним із лідерів у виробництві кросоверів, пікапів, мінівенів та комерційних автомобілів у всьому світі. На сьогоднішній день автомобілі MAXUS продаються в 42 країнах, включаючи Україну, де вони здобули популярність, навіть беручи участь у конкурсі “Автомобіль року в Україні 2024”.

Перший дилерський центр MAXUS був відкритий у Києві на початку 2024 року, але планується розширення дилерської мережі протягом наступного року. На даний момент в Україні доступні MAXUS у формі електричних фургонів, пікапів та кросоверів, таких як MAXUS e-Deliver 3, MAXUS e-Deliver 9, Euniq 6 SUV, T90 EV та MIFA 9, пише AutoNews.

Ціни на автомобілі:

  • Електричний кросовер EUNIQ 6 SUV можна придбати в Україні за акційною ціною від 30 990 євро.
  • Електричний мінівен MIFA 9 доступний за ціною від 65 115 євро.
  • Вантажопасажирський електрофургон Deliver 3 можна придбати за ціною від 32 236 євро (Deliver 3 CHASSIS. Вартість – від 35 013 євро).
  • Дизельний комерційний фургон Deliver 9, популярний у Британії та Європі, коштує в Україні від 33 139 євро. Також є модель Deliver 9 CHASSIS ДИЗЕЛЬ, ціна – від 31 769 євро.
  • Електрична версія Deliver 9 має кілька варіантів батарей об’ємом 51,5/72/88,55 кВт. Стартова ціна в Україні – 50 860 євро. Електричний Deliver 9 CHASSIS пропонується за ціною – від 58 080 євро.

Представлення MAXUS в Україні означає не лише виходження на новий ринок, але й побудову міцних відносин з клієнтами на основі довіри. надійності та відповідального сервісу, MAXUS прагне заручитися довірою українських споживачів, ставши для них більше, ніж просто брендом, а надійним партнером на довгі роки.

Варто зауважити, що всі автомобілі сертифіковані для ЄС та Європи та мають офіційну гарантію в Україні та країнах ЄС, а також передбачено повний сервісний цикл. Гарантія становить 5 років на автомобіль та 8 років на акумулятор (або до 160 тис. км для вантажних автомобілів і до 200 тис. км для легкових). MAXUS коливається від 300 км до 59 км в залежності від моделі.