Компактний кросовер Nissan Kicks виступає на ринку як альтернатива Nissan Juke. Модель 2 покоління представили офіційно. Недорогий автомобіль збільшився у розмірах і став сучаснішим.

Про новинку повідомили на сайті японської компанії, інформує OBOZ.ua. Там також показали фото Nissan Kicks 2025 модельного року. Авто виконали в сучасному корпоративному стилі, машина схожа на інші нові кросовери Nissan. Увагу привертають тонкі фари та широка решітка під ними. Оригінально виконані денні ходові вогні, схожі на клавіші піаніно.

У задній частині за останньою модою намалювали незвичайні ліхтарі геометричної форми. Покупцям запропонують різні колірні схеми для кузова з контрастним дахом.

Довжина кузова склала 4366 мм при колісній базі 2664 мм. Завдяки використанню сучасної платформи CMF-B автомобіль вийшов безпечним та просторим. В оснащенні є адаптивний круїз-контроль, система автоматичного гальмування, контроль розмітки та моніторинг сліпих зон.

Бензиновий двигун об’ємом 2 л видає потужність 141 к.с. Ціна Nissan Kicks 2 покоління приблизно становитиме 25 000 доларів () за базове виконання.