У Великій Британії знайшли покинуту колекцію старовинних автомобілів і мотоциклів. Вони роками іржавіють на занедбаному складі і в його дворі. Їм посвятив відео на своєму YouТube-каналі блогер IMSTOKZE, повідомляє «Фокус».

Автомобілі та мотоцикли знайшли на території, яку перетворили на стихійне звалище. На складі вони стоять серед куп сміття й металобрухту. Судячи з їхньому стану, колекцію покинули понад 10 років тому. Машини покриті іржею і товстим шаром бруду.

Maserati Biturbo, покинуті авто, занедбані авто, колекція авто, Porsche 924

Найдорожчим у колекції є спорткар Maserati Mistral 60-х років. Він напіврозібраний, і видно, що його хотіли відновити, але не змогли завершити реставрацію.

Porsche 924, Maserati Mistral, покинуті авто, занедбані авто, колекція авто

Усього випустили 953 Maserati Mistral і зараз їх вартість сягає 250 000 доларів. Купе комплектували шестициліндровими моторами потужністю від 235 до 265 к. с.

Jensen 541, Maserati Mistral, покинуті авто, занедбані авто, колекція авто, Porsche 924

Рідкісним є і Jensen 541 R кінця 50-х років — виготовили лише 193 таких купе з 4,0-літровою 150-сильною шісткою. Також на відео можна розпізнати спортивні Maserati Biturbo, Porsche 924 й Toyota Celica 80-х років. Серед мотоциклів переважають Yamaha та Honda.