Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС показав сучасний сміттєвоз АТ-4021 із заднім завантаженням, який має попит на ринку України. Про це повідомили у пресслужбі виробника, пише MMR.

«Сміттєвоз АТ-4021 шасі DAYUN CGC1120 колісної формули 4х2 став добрим помічником своїм господарям, що нас надзвичайно тішить. Високопродуктивний, комфортний для роботи автомобіль має гарні якості та оптимальні технічні характеристики», – йдеться у повідомленні.

Приймальний бункер навісного обладнання сміттєвоза АТ-4021 відрізняється особливо міцною конструкцію завдяки використанню зносостійкого металу.

Об’єм бункеру складає 11 куб.м. Маса ТПВ, які можна завантажити становить 4300 кг.

Сміття може завантажуватися зі стандартних та євроконтейнерів (об’ємом 0,05 – 1,1 м куб. м) за допомогою маніпулятора або ручним способом безпосередньо в приймальний бункер сміттєвоза. Вивантаження сміття проводиться самоскидним способом.

Робота пресуючого механізму доступна в автоматичному, напівавтоматичному або ручному режимах, оператор самостійно вибирає його залежно від ситуації при навантаженні.

Всі елементи системи розташовані поза завантажувального кузова, що запобігає забрудненню і забезпечує швидкий доступ при обслуговуванні та діагностиці.