У Франції виявили занедбаний автосалон, який раніше спеціалізувався на продажу машин марки Peugeot. На його території та всередині приміщення досі перебувають автомобілі.

Автор відео, що розмістив його на YouTube-каналі The Bearded Explorer, не став розкривати точне місце розташування дилерського центру, щоб вандали не пограбували покинуті транспортні засоби. Він зазначив, що частина машин досі перебувають у відносно непоганому стані, але є й ті, що давно нагадують купу металу, пише «Автоцентр».

Відомо, що автосалон закрився у 2019 році, але на фото можна побачити як відносно нові моделі, так і раритети. Саме останні значно проіржавіли та вкриті мохом. Тут можна побачити моделі 50-х років, а саме Peugeot 203, 305 і 505.

Також є більш моделі з 90-х: 306, 405 та 505. Однак одними з найцікавіших є Peugeot 505 GTi та Peugeot 405 SR. Окрім автомобілів Peugeot у дилерському центрі є й машини інших марок. Серед них універсал Ford Focus першого покоління, хетчбек Nissan Micra першого покоління, універсал Fiat Palio Weekend і навіть зелений мінівен Mazda Premacy.