На японський ринок вийшла Toyota Corolla 2024 року в новому виконанні Active Sport. Ця версія приносить із собою безліч змін, які впливають на поведінку автомобіля на дорозі. Також було трохи доопрацьовано зовнішність автомобіля. Corolla в новому виконанні випущена в кузовах хетчбек і універсал за ціною від 3 140 300 ієн, або від 807 600 грн у перерахунку за курсом, пише Wheel News.

Автомобіль в даному виконанні набуває чорні декоративні елементи, що прикрашають кузов. Також у цій версії передбачаються бічні “спідниці” і нові колісні диски діаметром 17 дюймів. Спереду в салоні встановлюються спортивні крісла з опорними перекладинами. В оздобленні інтер’єру застосовано переважно темні матеріали, на тлі яких контрастують алюмінієві накладки.

На додаток до цього інженери Toyota переналаштували підвіску і оптимізували рульовий механізм. Внесені зміни покликані поліпшити керованість автомобіля. До цього додаються нові пружини, амортизатори та стабілізатори стійкості. Крім того, інженери переналаштували рульовий підсилювач.

Під капотом у японської новинки розміщується 1,8-літровий “атмосферник”, який входить до складу гібридної установки. Її заявлена віддача не перевищує 140 к.с. Опціонально Corolla отримає другий електродвигун, що забезпечує підключення задніх коліс.