На жаль, не кожну стару Camaro вдається врятувати. Найбажаніші варіанти – зазвичай з V8 та механічною коробкою передач – залишаються на дорогах, а менш захопливі версії з меншими двигунами та “автоматами” забуваються. Саме це й сталося з цим Chevrolet Camaro третього покоління.

Останній власник, ймовірно, не вважав за необхідне реставрувати авто. Хоча зовнішній вигляд непоганий, він має слабенький 3.1-літровий V6 та 4-ступінчаста АКПП. Тому він просто залишив його гнити на полі біля Цинциннаті на цілих 20 років, пише AutoNews.

Як ви можете собі уявити, залишати машину просто неба поруч із деревами впродовж двох десятиліть – не найкраща ідея. Автомобіль вкритий товстим шаром бруду та сміття, частково закопаний у землю. Фарба, яку не ховає бруд, вкрита зеленим мохом. Канал WD Detailing на YouTube вирішив, що варто витратити час та допомогти занедбаному Camaro.

Команді WD Detailing одразу стало зрозуміло, що роботи буде багато. Потрібно було чимало часу, аби очистити автомобіль від бруду, а фарбу довелося полірувати кілька разів. Навіть після цього машина не стала ідеальною. Всередині знайшли величезне гніздо щурів, що окупувало запасне кермо. Також салон був забитий сміттям та брудом. Під час очищення багажника команда знайшла шліфувальну машину та, що дивно, кавоварку. А ще виявили, що хтось розрізав кузов, аби дістатися до бензонасоса.

Наприкінці реставрації Camaro виглядає аби стати кандидатом на заміну двигуна на LS. Якщо під днищем немає надмірної іржі, він, нарешті, отримає заслужену увагу.