До цього часу Lanos займає лідируючі місця з продажу на українському вторинному автомобільному ринку. Можна сказати, що це своєрідний український «народний» автомобіль. Роман Прядко показав на рендері концепт Daewoo Lanos нового покоління у кузові седан. На його думку, саме так міг би виглядати новий Lanos, якби ЗАЗ знову почав випускати цю модель, пише today.ua.

Яка думка у нас склалася щодо концепту Daewoo Lanos нового покоління? Загалом, позитивна. Цей автомобіль виглядає досить симпатично із відомою передньою частиною від класичного Lanos. Звичайно, знайдуться автолюбителі, які скажуть, що новий Lanos застарів, що він нагадує старі китайські автомобілі. Можливо, вони в чомусь мають рацію. Але особисто ми вітаємо все, що стосується українського автопрому.

На жаль, цього разу Роман Прядко не показав салон автомобіля, проект якого він створив. Раніше він іноді створював рендерні зображення інтер’єру автомобілів. Наприклад, нещодавно Прядко показав салон нової Slavuta, яку міг би випускати ЗАЗ після перемоги над російськими окупантами. Зрозуміло, що новий Lanos міг би мати великий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи, як в усіх сучасних автомобілів.