Експерт з автопідбору назвав не найпопулярніші моделі від виробника Renault, що вирізняються високою надійністю та гідними характеристиками. Це Captur і Fluence. Він розповів про їхні особливості, а також назвав приблизні ресурси моделей, на які можна орієнтуватися користувачам під час купівлі моделей на ринку старих машин, інформує Wheel News.

Captur оснащений надійними основними вузлами, які не потребують ремонту досить тривалий час. Коробка-варіатор витримує до двохсот тисяч кілометрів пробігу. Хороший дорожній просвіт у 205 міліметрів дає змогу використовувати на складних ділянках шляху та додає моделі практичності. Серед мінусів – відчутна витрата пального, що досягає десяти літрів під час руху містом. Модель заслужила визнання українських користувачів саме завдяки відсутності необхідності проведення складного ремонту тривалий час.

Fluence відрізняється багатим оснащенням, серед якого шість подушок безпеки, доступ без використання ключа. Багажник має величезні габарити в 530 літрів, при цьому модель оснащена функцією, яка відключає всі електронні прилади після певного часу, коли буде заглушено двигун. Це дозволяє виключити розрядку батареї акумулятора через людський фактор. При цьому підвіска в автомобіля вирізняється енергоємністю і відмінною витривалістю.