В Києві презентували новий автомобіль люксового класу від відомого італійського бренду – Maserati Grecale. Замовити тест-драйв і обрати свій автомобіль вже можна в офіційному автосалоні Maserati.

Maserati Grecale — повнопривідний 4,85-метровий кросовер з плавними формами і елегантним дизайном, який ідеально поєднує в собі розкішність, комфорт та спортивність. Наразі в Україні представлені дві версії Grecale — GT та Modena, відібрані за принципом «максимум комфорту та розкоші за доступну вартість», пише delo.ua.

Автомобіль пропонується у 4-х кольорових варіаціях. Салон оздоблений дорогою високоякісною шкірою червоного або чорного кольору на вибір. Grecale оснащений найновішими двигунами з системою «м’якого» гібриду MHEV, об’ємом 2,0 л. і потужністю 300 к.с. (варіація GT вартістю 71 600 євро або 3 000 000 гривень за актуальним курсом) або 330 к.с. (варіація Modena з цінником 88 700 євро або 3 730 000 гривень). Для індивідуального замовлення доступний Grecale Trofeo з високопродуктивним 3,0-л двигуном V6 Nettuno на 530 к.с.

Виробник та дистриб’ютор Maserati в Україні традиційно пропонують прихильникам легендарного італійського бренду можливість обрати свій Maserati із наявних в офіційних автосалонах або втілити в життя індивідуальне бачення свого розкішного спортивного автомобіля та замовити власну ексклюзивну конфігурацію бажаної моделі актуальної люксової лінійки Maserati, йдеться в релізі компанії.

Також анонсовано нові моделі, які очікуються в Україні у другому півріччі 2024 року: електричну версію Grecale – Folgore, що з італійської перекладається як «блискавка», культовий GranTurismo і супер-спортивні MC20 купе та MC20 кабріолет.