Рожевий McLaren 570S вартістю понад 150 000 фунтів стерлінгів, який припаркований біля одного готелю в Лондоні (Англія), викликав бурхливу реакцію користувачів соціальних мереж. Деякі з них стверджують, що з 2020 року він не зрушився ні на метр. Про це пише charter97.org із посиланням на видання Metro.

Жителі міста стверджують, що машина стоїть біля готелю St Pancras Renaissance від самого початку пандемії COVID-19. Багато хто не розуміє, чому вона досі там і чи буде вона коли-небудь переміщена.

Яскраво-рожевий автомобіль викликав такий великий ажіотаж у соціальних мережах, що одна з користувачок TikTok навіть створила пост із теорією, чому він залишається на одному й тому самому місці. Відео завантажила дівчина з нікнеймом SoggySpin4ch.

«Коли ж ця рожева машина зрушиться з місця? Ця машина була тут протягом усієї пандемії», — підписала вона свій ролик, який став вірусним і набрав понад 1,6 млн переглядів.

Багато інших користувачів у коментарях повідомляли, що теж бачили цей спортивний автомобіль.

«О, так! Він не зрушив із місця, а я проходив повз нього кілька разів за останні кілька років», «Зачекайте… Я проходив повз це місце близько семи місяців тому… Він усе ще тут?», «Я живу в Оксфорді і щоразу, коли приїжджаю в Лондон, бачу цю машину», — писали вони.

Один із користувачів TikTok, який стверджував, що працює в готелі Renaissance, поділився своєю думкою.

«McLaren належить одному гостю, який переїхав у готель на початку пандемії, тому що йому було важко повернутися у свою країну», — написав він.

@soggyspin4ch THAT PINK CAR HASNT MOVED #kingscross #stpancras #kingscrossstation #pinkcar #fyp #london #iykyk ♬ Sensual Seduction — Snoop Dogg

Журналістам із Metro вдалося зв’язатися зі співробітником готелю, який повідомив, що машина належить людині, яка знімає одну з квартир нагорі.

«Він живе там уже кілька років, але ми точно не знаємо, хто він такий. Щоразу, коли ми проходимо повз, я думаю, яка машина, і як йому пощастило, що він на ній їздить. Час від часу він виїжджає на ній на природу», — сказав він.