Бюджетна модель Renault Logan сьогодні не представлена на ринку під цим ім’ям. Але такий седан пропонується під брендом Dacia. Компанія готує більший автомобіль, який стане недорогим суперником Skoda Octavia, передає OBOZ.ua.

Нова Dacia C-Neo, яка має поки що внутрішню тимчасову назву, може з’явитися до 2026 року або навіть раніше. MotorsActu зазначає, що нова модель Dacia C-Neo має поєднувати просторий салон, сучасні технології та низьку ціну.

Машину збудують у рамках доступної архітектури для бюджетних моделей. Це дозволить уніфікувати деталі та здешевити конструкцію.

Конкретніше, автомобіль під назвою Dacia C-Neo побудують на компонентах платформи Renault CMF-B від Duster, Logan, Clio, Captur і Nissan Juke. Від інших моделей Dacia новинка успадкує візуальний стиль, але виявиться низьким та досить довгим ліфтбеком з довжиною кузова близько 4,6 м. Також є інформація, що модель запропонують у кузовах седан та універсал.

При цьому новий бюджетник Dacia C-Neo може навіть з’явитися раніше, ніж великий кросовер Bigster. Великий розмір новинки дозволить запропонувати пасажирам просторий інтер’єр.

Недорогий автомобіль з орієнтовною ціною до 20 000 євро запропонують з бензиновими та гібридними силовими установками. Також може з’явитися ГБО.