У Китаї відбулася закрита презентація Honda Lingxi L. Доступний електричний седан продемонструють публіці 25 квітня на автошоу в Пекіні. Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на Autohome.

Суббренд Lingxi – спільне творіння Honda та Dongfeng і саме на китайському підприємстві налагодять випуск авто. Відомо, що в лінійці переважатимуть недорогі електромобілі.

Перший електромобіль Honda Lingxi L – седан D-класу, який стане доступною електричною альтернативою Accord. У його дизайні поєднуються стрімкий силует з аркоподібним дахом та численні грані. Тоненькі фари й ліхтарі з’єднані тоненькими діодними вставками.

Розміри Honda Lingxi L:

  • довжина – 4830 мм;
  • ширина – 1845 мм;
  • висота – 1503 мм;
  • колісна база – 2731 мм.

У салоні на передній панелі встановили одразу п’ять дисплеїв. Два з них – закріплені за камерами, які заміняють дзеркала заднього виду, а один екран призначений для пасажира. В мультимедійну систему вбудовано 40 різних застосунків.

Також є проєкція на лобове скло. Оснащення бюджетної моделі включає панорамний дах, камери кругового огляду і бездротову зарядку для смартфона.

Нова Honda Lingxi L отримала електромотор на 218 сил. Решту характеристик седана та його ціну розкриють пізніше, проте відомо, що він буде недорогим.