Відомий український автодизайнер Роман Прядко порадував нас віртуальним концептом нового Daewoo Lanos. Цей седан, що колись був справжнім народним улюбленцем, може отримати друге життя завдяки сміливим ідеям та сучасним технологіям.

Lanos випускався ЗАЗом з 1998 по 2017 рік. Просторий, доступний та надійний, він протягом багатьох років залишався лідером продажів. Хоча з часів його випуску пройшло чимало, Lanos й досі користується попитом на вторинному ринку.

Концепт нового Lanos від Прядка зберігає впізнавані риси класичного авто, роблячи їх більш витонченими та динамічними. Сучасна оптика, чіткі лінії кузова та елегантна радіаторна решітка підкреслюють новий характер легенди, пише AutoNews.

Інтер’єр нового Lanos, на жаль, не показано. Але можна з упевненістю сказати, що він відповідатиме сучасним стандартам: просторий салон, зручні сидіння, мультифункціональна панель приладів та, безсумнівно, сенсорний дисплей мультимедійної системи.

Чи має шанс Lanos нового покоління стати реальністю? Це питання часу. Але вже зараз віртуальний концепт Прядка дарує нам надію на те, що може розвиватися та йти в ногу з часом.