Подряпини від нігтів під дверними ручками автомобіля можуть з’явитися несподівано і не зникають самі по собі, як хотілося. Але їх можна легко виправити. Експерти розповіли, як це зробити швидко.

Для того, щоб виправити подряпини під дверними ручками автомобіля, вам знадобиться спеціальний засіб для відмивання та полірування автомобіля, аплікатор для нанесення цього засобу і мікрофібровий рушник для витирання.

Перш ніж видаляти подряпини, переконайтеся, що місце їх розташування чисте і сухе. Далі, нанесіть невелику кількість відмивача-поліролю на аплікатор і поліруйте ділянку з подряпинами рухами вгору-вниз до тих пір, поки поліроль не зникне.

Після полірування поверхні чистою сухою серветкою, яка має мікрофібру, перевірте, чи зникли подряпини. Якщо вони залишились, повторіть процес. Щоб видалити подряпини, можна також використовувати зубну пасту на губці, але потім обов’язково змийте залишки водою, пише SUV News.

Подряпини від нігтів можуть виникати на різних частинах автомобіля, таких як ручка відчинення багажника, тому важливо перевірити і виправити їх. Цей метод можна застосовувати для видалення будь-якої маленької подряпини на фарбі автомобіля.

Якщо ви не бачите під пошкодженням ґрунтовки або металу, або якщо не відчуваєте подряпини нігтем, то вона може бути виправлена поліруванням, оскільки вона не дуже глибока.