У центрі Одеси виявили справжній раритет — покинуте купе Toyota Supra 1986 року. Автомобіль стоїть припаркований під відкритим небом не один рік. Про нього розповіли на сторінці chpsh.carspotting в Instagram, пише «Фокус».

Ця Toyota Supra A70 покрита шаром бруду і присипана сухим листям. По автомобілю видно, що про нього не дбають і давно не приділяли йому уваги.

Якщо перевірити номери авто в базі OpenData, то виясняється, що Toyota Supra востаннє була перереєстрована на нового власника в березні 2021 року. Також удалося встановити, що в червні того ж року її намагалися продати, але безрезультатно.

Спорткар Toyota Supra третього покоління — культова модель 80-х. Для свого часу купе було інноваційним – мало цифрову панель приладів, регульовані амортизатори, ABS та диференціал підвищеного тертя.

Задньопривідне купе Toyota Supra A70 випускали з 1986 по 1993 рік і комплектували бензиновими рядними шістками потужністю від 158 до 276 к. с. Конкретно це авто оснащене 3,0-літровим 200-сильним мотором і у справному стані здатне розвинути 220 км/год та розігнатися до сотні за 8,2 с.