В Україні виставили на продаж перший п’ятидверний Suzuki Jimny. Позашляховик оцінили в 65 000 доларів. Його подробиці з’явилися на Auto.ria, пише «Фокус».

Цей позашляховик виставили на продаж у Тернополі, хоча фотографії авто зроблені не в Україні. Висока ціна Suzuki Jimny обумовлена тюнінгом, який зробив авто схожим на «Гелендваген».

Тюнінг Suzuki Jimny в стилі Mercedes G-Class є доволі популярним і це не перше подібне авто в Україні, проте раніше в такий спосіб доопрацьовували лише короткий трьохдверний варіант моделі.

Якщо точніше, то новий Suzuki Jimny зробили схожим на Mercedes G-Class Brabus. Йому замінили капот, решітку радіатора та оптику, а також додали обвіс, розширювачі арок, підніжки та антикрило на даху. Встановлено і великі колісні диски. Салон Suzuki Jimny оздоблено жовто-синьою шкірою та карбоном, а кузов отримав яскраве рожево-фіолетове забарвлення.

Водночас, силовий агрегат залишився стандартним – 1,5-літрова 102-сильна четвірка працює в парі з 4-ступінчастим автоматом, а повний привід доповнений знижувальною передачею. Лише вихлоп вивели з боків. Тобто авто значно повільніше, аніж справжній Mercedes G-Class Brabus із V8 твін-турбо потужністю 800-900 сил.