Український автомобільний дизайнер Роман Прядко створив рендерні зображення автомобіля Daewoo Lanos нового покоління у комплектації S-Line. Це віртуальний концепт, який показує, яким би міг бути новий Lanos, пише today.ua.

Нещодавно Роман Прядко представив віртуальний концепт Daewoo Lanos нового покоління в кузові седан. Цей віртуальний автомобіль виглядав на наш погляд красиво з відомою передньою частиною класичного Ланоса. Звичайно, при бажанні до його дизайну можна причепитися, але ми вітаємо все, що стосується української автомобільної промисловості (нагадаємо, що в Україні, незважаючи на повномасштабне вторгнення російських окупаційних військ, продовжують випускати легкові автомобілі).

Тепер Роман Прядко показав новий Lanos у комплектації S-Line. Що це за комплектація? У багатьох моделей автомобілів S-Line це топова комплектація. Особливо цю комплектацію любить Audi. Її можна також назвати спортивним пакетом. Зазвичай S-Line включає три тюнінг-пакети.

Перший тюнінг-пакет передбачає доопрацювання дизайну кузова. Автомобілі в комплектації S-Line зазвичай від базових комплектацій відрізняються бамперами, радіаторною решіткою, накладками на пороги дверей, колісними дисками, гальмівними супортами. Може бути встановлений дифузор. І обов’язковим є логотип S-Line на кузові.

Другий тюнінг-пакет – для інтер’єру. У салоні в цьому випадку зазвичай встановлюють спортивні сидіння, можуть бути нові матеріали для салону. Можлива, наприклад, система інтер’єрного освітлення тощо.

Третій тюнінг-пакет – модернізація підвіски. У підвіски в цьому випадку динамічніші налаштування і знижений дорожній просвіт.

Lanos нового покоління у комплектації S-Line виглядає красиво. Хоча, звісно, ​на наш погляд можна було б доопрацювати трохи оптику.

Нагадаємо, ЗАЗ з 1998 року до 2017 року випускав Ланос (спочатку під брендом Daewoo, а з 2002 року – під брендом Chevrolet). Він мав кілька варіантів кузова – седан, хетчбек, фургон і навіть пікап. П’ять років (з 2006 по 2011 рік) Ланос був лідером із продажу серед нових автомобілів на українському ринку.

Очевидно, ЗАЗ вже ніколи не повернеться до випуску Daewoo Lanos. Але випуск легкових автомобілів у Запоріжжі можуть поновити після перемоги над російськими окупантами. До початку війни ЗАЗ випускав легковики з машинокомплектів (наприклад, купе-кросовер Renault Arkana).