Через 4 роки після появи у продажу компанія Hyundai провела плановий рестайлінг свого компактного кросовера Bayon. Машині дісталися невеликі естетичні зміни, помітні в основному в передній частині кузова, а також ряд покращень у списку обладнання та механічній стороні автомобіля.

Новий Bayon має приміряти на собі зовнішній вигляд, який раніше придбав його старший родич Kona.

Кросовер обзавівся світлодіодним підсвічуванням, що проходить вздовж всього капота, а також новим бампером, переробленими гратами радіатора і задніми ліхтарями, що виглядають як раніше, але мають інший внутрішній малюнок.

Крім того, для корейського «паркетника» тепер доступні чотири нові кольори кузова, які за бажанням покупця можуть поєднуватися з контрастним дахом.

Внутрішні зміни включили появу у машини нового 10,25-дюймового сенсорного дисплея вже в базовій комплектації, а також системи BlueLink, яка дозволяє в режимі реального часу отримувати інформацію про дорожній рух, погоду або наявність паркувальних місць в даному місці.

Щодо гами двигунів, то тепер вона починається з атмосферного блоку 1.2 PMi потужністю 80 к.с. (+4 к.с.), що поєднується з механічною коробкою передач.

На вершині лінійки розташовується 3-циліндровий двигун 1.0 T-GDI потужністю 100 к.с. з легкою гібридизацією та маркуванням ECO, агрегатований з механічною або автоматичною коробкою передач. Двигун замінить 120-сильний двигун, яким комплектувався дореформений кросовер.