Швидкісний кросовер Lamborghini Urus став основою для цікавого проєкту Overlander. Його перетворили на оригінальний позашляховий автодім. Про нього розповіли у відео на Youtube-каналі Camperghini, повідомляє «Фокус».

Незвичний тюнінг Lamborghini Urus виконав блогер і мандрівник Коннор із американського штату Колорадо. На авто він за рік проїхав 32 000 км і відвідав 16 країн світу. Конор переважно мандрує сам, тому в салоні Lamborghini Urus він встановив розкладне односпальне ліжко. Якщо його скласти, то всередині з’явиться місце для 2-3 пасажирів.

До того ж, в багажнику знайшлося місце для боксу з мінікухнею, а на даху встановлено багажник, де Коннор перевозить запасне колесо та різноманітне спорядження. Lamborghini Urus також обладнали супутниковим інтернетом Starlink.

Крім того, кросовер Lamborghini Urus підготували до бездоріжжя. Йому трохи збільшили кліренс, додали лебідку та встановили сталеві колеса Klassik B OffRoad із позашляховими шинами. У перспективі Коннор планує замінити бампери, адже вони надто низькі і на бездоріжжі він уже пошкодив задній дифузор.

Силовий агрегат Lamborghini Urus залишився без змін. 650-сильний V8 твін-турбо дозволяє розігнатися до сотні за 3,6 с та розвинути 305 км/год. Це найшвидший у світі автодім.