Вибір кросовера може стати справжнім викликом, особливо, якщо ваш бюджет обмежений. У такій ситуації не зайвим буде вивчити і вторинний ринок, де за прийнятною ціною завжди можна знайти чудові моделі в хорошому стані.

Експерти рекомендують українцям, хто шукає старі SUV у ціновому діапазоні в районі 800 тисяч гривень, вивчити пропозиції щодо японських і корейських авто. Пропонується, зокрема, звернути увагу на 8 моделей, які вже відмінно зарекомендували себе в Україні, пише «Твоя машина».

Hyundai Creta

Стильний і зручний кросовер від Hyundai, який пропонує привабливий дизайн, економічні двигуни і хорошу якість збірки.

Hyundai ix35

Ще один прекрасний вибір від Hyundai, ix35 пропонує просторий салон, комфортну поїздку та надійність марки.

Kia Sportage

Відомий своїм динамічним дизайном, хорошою керованістю і великим списком стандартних функцій.

Nissan Qashqai

Поєднує в собі зручність міського кросовера з простором і функціональністю позашляховика, забезпечуючи приємне водіння і надійність.

Nissan X-Trail

Якщо вам потрібен кросовер із великим простором і можливостями для перевезення, зверніть увагу на X-Trail, який також пропонує хороший рівень комфорту та безпеки.

Mitsubishi ASX

Це компактний кросовер із просторим салоном, помірною витратою пального та надійною конструкцією.

Mitsubishi Outlander

Це просторий і багатофункціональний кросовер з відмінною прохідністю і комфортною поїздкою.

Subaru Forester

Якщо вам потрібен кросовер з повним приводом і відмінною прохідністю, Forester вартий розгляду, оскільки він також пропонує просторий салон і надійну конструкцію.

Рекомендується провести ретельне порівняння моделей, а також тест-драйви, щоб визначити найбільш підходящий варіант для вас. Найкраще брати автомобілі з невеликим віком і пробігом.