У Hyundai Staria з’явився вантажний побратим ST1. Комерційна модель з електромотором уже надійшла в продаж на батьківщині, в Південній Кореї, за ціною від 60 млн вон ($43 750). Про нього розповіли на офіційному сайті Hyundai, повідомляє «Фокус».

Новий Hyundai ST1 запозичив у Staria передню частину з кабіною. Він вирізняється великим кутом нахилу лобового скла та тоненькою діодною смугою на всю ширину кузова.

Ззаду ж встановили раму, на яку можна встановлювати найрізноманітніші модулі. Поки що електромобіль Hyundai ST1 пропонують як фургон, рефрижератор або карету швидкої допомоги. Довжина авто сягає 5625 мм.

Салон Hyundai ST1 – такий самий, як у Staria. Фургон отримав чотириспицевий руль, віртуальну панель приладів та великий тачскрін.

Комерційний електромобіль Hyundai ST1 оснащений 218-сильним мотором на передній осі та батареєю ємністю 76,1 кВт∙год. Запас ходу складає приблизно 300 км. Цікаво, що споріднений Hyundai Staria не має електричної версії, але недавно отримав гібридну модифікацію.