У Києві сфотографували купе Toyota GR Supra 2020 року. Ця модель офіційно не представлена в Україні, тому є великою рідкістю на наших дорогах. Її світлини з’явилися на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, повідомляє «Фокус».

Спорткар Toyota Supra було відроджено в 2019 році після 17-річної відсутності на ринку. Допомогли створили авто спеціалісти BMW: баварська компанія надала задньоприводну платформу від кабріолета Z4.

Нова Toyota Supra A90 (таке заводське позначення моделі) створювалася силами спортивного підрозділу Gazoo Racing – звідси й абревіатура GR у назві.

Купе вирізняється «м’язистим» дизайном із довгим капотом, рельєфними боковинами, розширеними крилами та загостреним спойлером. У салоні спортивні крісла розділені високим тунелем.

Конкретно це купе Toyota GR Supra оснащене 3,0-літровою рядною турбошісткою BMW, яка розвиває 340 к. с. і 495 Н∙м. Воно здатне розігнатися до 100 км/год за 4,3 с і розвинути 250 км/год. Можна обрати 6-ступінчасту механічну або 8-ступінчасту автоматичну КПП.