Багато автовиробників бачать свої моделі нового покоління виключно як електрокари. Таким бачать найближче майбутнє. Новий Nissan Silence Nano S04 – найдешевший представник такої лінійки. Машину показали офіційно та розкрили всі деталі.

Подробиці про Nissan S04 Nano повідомили на сайті виробника, інформує OBOZ.ua. Новинку розробили у співпраці з компанією Silence, що входить до бренду «нової мобільності» Acciona.

Дизайн Nissan Nano S04 виконали по-азіатськи ефектним з розкосими фарами та різкими штрихами денних ходових вогнів. Особливого стилю додає контрастне комбіноване фарбування кузова.

Бюджетний електрокар розрахований на двох. Довжина кузова майже досягає 2,3 м, ширина дорівнює 1,29 м, а висота становить 1,59 м. Очевидно, метою було створення компактного та зручного транспортного засобу для тісних міських умов.

У рух автомобіль наводить 30-сильний електромотор із максимальною швидкістю 85 км/год. Запас ходу складає 149 км. Ціна Nissan S04 Nano – 15 669 євро (близько 665 000 гривень за актуальним курсом). Пізніше з’явиться дешевший варіант з іншими характеристиками.