Американець розбив рідкісний McLaren Senna за 1,3 мільйона доларів (більше 51 мільйона гривень за актуальним курсом). Місцевий блогер хотів вразити своїх підписників, виконавши «поліцейський розворот», але під час маневру чоловік не впорався з керуванням і врізався у стіну.

За повідомленням «Автосвіту», водій McLaren Senna не поспішаючи їхав бульваром Вентура в Лос-Анджелесі. В якийсь момент суперкар зупинився на крайній правій смузі, після чого водій виконав «поліцейський розворот» проти годинникової стрілки. Бажаючи ще більше вразити натовп, блогер розігнався і спробував повторити трюк. але цього разу пустити суперкар у керований занос у водія не вийшло — він втратив керування, зачепив припарковану Toyota Camry, після чого врізався у стіну автосалону Lexus. Внаслідок аварії McLaren Senna отримав серйозні пошкодження кузова.

McLaren Senna дебютував на Женевському автосалоні у 2018 році. Купе отримало чотирилітровий турбований V8, віддача якого склала 789 к.с. Пару агрегату склав 7-ступеневий «робот» з двома зчепленнями. До «сотні» британський суперкар розганяється за 2,8 секунди. Максимальна швидкість складає 340 км/год.