Багатьох автовласників турбує недостатня потужність їхніх автомобілів, а досвідчений механік Скотті Кілмер вирішив цю проблему. На своєму YouTube-каналі автомобільний експерт розповів, як можна збільшити віддачу двигуна за допомогою однієї кнопки в машині.

Кілмер показав, де у багатьох сучасних автомобілів розташований перемикач з написом “ECT PWR” і пояснив, як він працює. Ця кнопка знаходиться на важелі перемикання передач зліва. У деяких моделях вона може бути розміщена біля бардачка або водійських дверей. Індикатор цієї опції знаходиться на приладовій панелі в лівому нижньому кутку біля спідометра. Коли кнопка активована, лампочка світиться зеленим кольором.

Механік пояснив, що увімкнення цієї функції змінює режим роботи автоматичної трансмісії, щоб вона могла перемикатися на вищі оберти і надавати більше потужності, пише SUV News. Кілмер підтвердив, що ця опція працює, але застеріг про можливі наслідки від її зловживання. За його словами, постійне підвищення обертів двигуна може призвести до збільшення витрати пального та швидшого зносу мотора.