Sportage залишається найпопулярнішим кросовером у гамі Kia. Продаж машини з кожним роком тільки зростає, а компанія прагне тримати автомобіль у формі і не запізнюватися з випуском нових поколінь та оновленнями. Черговий рестайлінг сьогодні очікує на п’яту генерацію Sportage. Як разом з ним зміниться автомобіль, продемонстрували дизайнери «NY Mammoth».

В основу рендерів лягли шпигунські фотографії нових «Спортейджів», які підловили автомобільні папараці у столиці Південної Кореї Сеулі. Як видно на зображеннях, з рестайлінгом машина отримає швидше еволюційні, аніж революційні зміни в екстер’єрі.

Перше, що відразу ж впадає в око, змінена конструкція передньої світлотехніки, яка обзаведеться вертикальними світлодіодними «клаптиками», перероблена решітка радіатора і трохи інший бампер. Збоку машина не зміниться, тоді як позаду змін повинні піддатися нутрощі ліхтарів і трохи змінитися дизайн бампера.

Щодо «техніки», то тут жодних серйозних пертурбацій чекати не варто. Швидше за все оновлений кросовер збереже актуальну моторну гаму, яка сьогодні включає бензинові «атмосферники» і турбомотори, а також гібридні силові агрегати.

Прем’єра нового Kia Sportage відбудеться упродовж 2024 року.