450 000 доларів здається величезною сумою, не кажучи вже про старий пікап Dodge. Але перш ніж ви вирішите пройти повз Power Wagon 1953 року, вам слід дещо знати. У 1953 році компанія Dodge не створювала Power Wagon з кабіною для екіпажу. Це дуже персоналізований рестомод.

Як повідомляє 24 канал із посиланням на дані аукціону Mecum, ця стара вантажівка була ретельно перебудована та модернізована. 2,8-літровий чотирициліндровий турбодизель Cummins з’єднаний з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Дискові гальма чотирьох коліс забезпечують гальмівну потужність, а амортизатори Bilstein і втулки осі Warn сприяють системі повного приводу Power Wagon. Все це їздить на комплекті гігантських 39-дюймових шин BFGoodrich. Для порівняння, Power Wagons 1953 року спочатку мали рядні шестициліндрові двигуни з плоскою головкою та чотириступінчастою несинхронізованою механічною коробкою передач.

Старий салон Power Wagon прикрашений чорними шкіряними сидіннями спереду та шкіряною лавкою ззаду. Там також є чорне килимове покриття, і хоча приладова панель має оригінальний вигляд, вона прикрашена ретро-сучасними датчиками та сенсорною інформаційно-розважальною системою. У ньому також є кондиціонер, а для днів, коли хочеться свіжого повітря, індивідуальна чотиридверна кабіна має тканинний дах, який відкривається.

Вантажний відсік з дерев’яною підлогою, а екстер’єр має яскравий відтінок червоного з чорним на крилах і підніжках. Великий передній бампер також чорний, і він увінчаний лебідкою Warn.

Конкретні деталі конструкції не згадуються в аукціонному списку. На фотографіях зображено належним чином чисту вантажівку всередині та зовні, а одометр показує лише одну милю з моменту відновлення. Продати його заплановано на аукціоні 17 травня. За оцінками Mecum, коли молоток впаде, його ціна може бути від 350 000 до 450 000 доларів.