Hyundai оголосив ціни на новий компактний електрокросовер Kona Electric в Україні. Модель стане доступною у трьох комплектаціях на вибір.

Про це розповіли на сайті Hyundai, інформує novyny.pro.

Hyundai Kona випускається з 2017 року. Це компактний кросовер, який пропонується з гібридною або повністю електричною силовими установками.

У 2023 році дебютувало друге покоління кросовера. Модель стала технологічнішою за попередника.

Дизайн

Попереду Hyundai Kona Electric розташована роздільна оптика з тонкою світлодіодною смугою, під якою розташовані великі фари. Електрична версія відрізняється закритою решіткою радіатора. Ззаду також розміщена роздільна оптика з тонкою світлодіодною смугою, під якою є великі ліхтарі. Крім цього можна побачити компактний спойлер.

Габарити Hyundai Kona Electric:

  • довжина – 4355 мм;
  • ширина – 1825 мм;
  • висота – 1575 мм;
  • колісна база – 2660 мм.

На вибір запропонують кілька кольорів кузова електрокросовера. Також покупці зможуть замовити модель з різними варіантами колісних дисків діаметром 17 або 19 дюймів.

Інтер’єр та оснащення

В інтер’єрі розташовані два 12,3-дюймові дисплеї. Один з них є панеллю приладів, а другий відповідає за інформаційно-розважальну систему.

Внутрішнє оздоблення виготовлене з екологічних матеріалів. Покупцям запропонують декілька варіантів оформлення інтер’єру.

Усередині передбачено велику кількість відсіків для зберігання речей. Також є кілька підсклянників.

Новинка отримала функцію Vehicle-to-Load, яка дозволяє заряджати електронні гаджети, навіть коли автомобіль вимкнено. Крім цього, до списку оснащення входять просунуті системи допомоги водієві.

Характеристики та комплектації

Базовий Hyundai Kona Electric Standart оснащений електромотором потужністю 156 к.с. і 255 Нм крутного моменту. Він живиться від акумуляторної батареї місткістю 48,4 кВт·год. Запас ходу складає 377 км на одному заряді.

Також доступна модифікація Long Range з електромотором потужністю 218 к.с. і 255 Нм крутного моменту. Його живить акумуляторна батарея місткістю 65,4 кВт·год. Запас ходу складає 454 км на одному заряді.

Hyundai Kona Electric Long Range може розганятися від 0 до 100 км/год за 7,9 секунди. Максимальна швидкість становить 172 км/год.

До базової комплектації Dynamic входять світлодіодні фари, 17-дюймові колісні диски, сидіння з тканини та підігрів передніх сидінь. Ця версія обійдеться в 1 396 300 грн.

Комплектація Elegance пропонує світлодіодні фари Bi-LED, 17-дюймові колісні диски, сидіння з екошкіри та тканини та систему кругового огляду. Вартість цієї модифікації складає від 1 497 500 грн.

Топова комплектація Top має проєкційний дисплей, 19-дюймові колісні диски, сидіння з екошкіри та преміальну аудіосистему BOSE з 6 динаміками. Ця версія обійдеться в 1 573 800 грн.

Hyundai Kona Electric надійде у продаж в Україну найближчими місяцями. Модель вже доступна для попереднього замовлення.