Південнокорейська компанія KG Mobility, раніше відома як SsangYong, оновила кросовер Torres. Недорога модель уже надійшла в продаж на батьківщині за ціною від 28,4 млн вон ($20 800). Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на офіційний сайт виробника.

Стандартний KGM Torres 2024 не змінився зовні, проте отримав нову позашляхову версію зі зміненим пластиковим обвісом та високопрофільною гумою для бездоріжжя.

А от салон KGM Torres кардинально змінився. На передній панелі встановили два 12,3-дюймові дисплеї, прибрали блок кнопок клімата (він тепер керується через тачскрін) та додали нову дворівневу центральну консоль із компактним джойстиком КПП замість важеля. 4,7-метровий кросовер просторий всередині та має великий багажник об’ємом 703-1662 л.

У базовій комплектації KGM/SsangYong Torres є двозонний клімат-контроль, підігрів сидінь, адаптивний круїз-контроль і 8 подушок безпеки.

Новий KGM Torres дебютував із 1,5-літровим турбомотором потужністю 170 к. с. і 6-ступінчастим автоматом, також його можна доповнити заводським ГБО. Привід може бути переднім або повним. Електричну версію оновлять трохи згодом.