Іноді купівля вживаного автомобіля може здатися вигідною угодою, проте завжди слід враховувати довгострокову надійність конкретної моделі. Є автомобілі, які можуть коштувати недорого, але в майбутньому просто розорять вас своїми постійними поїздками в автомайстерню.

Три такі моделі днями назвав власник київського СТО на своїй сторінці g17_service в Instagram, повідомила «Твоя машина». За словами фахівця, вони потребують регулярного втручання майстрів через свою проблемну ходову.

Ford Fusion

Навіть на невеликих пробігах починаються проблеми, які вимагають заміни деяких елементів підвіски. При цьому в сервісі наголосили, що вартість ремонтних робіт для цієї моделі вкрай висока.

Nissan Altima

Американська версія Altima стикається з аналогічними проблемами. Незважаючи на свій бюджетний цінник, модель має вкрай витратну історію ремонту ненадійної ходової.

Skoda Superb

Складність конструкції підвіски в цій моделі піднімає вартість її ремонту до позамежного рівня. Заміна всіх важелів обійдеться приблизно в 10 тисяч.

Як дізнатися, що потрібно ремонтувати ходову? Явними ознаками проблем із підвіскою є вібрації, шуми, а також неоднорідний знос шин.