Нове покоління Volkswagen Magotan буде випущено у червні цього року. Цей новий автомобіль був представлений на Пекінському автосалоні 2024 року. Volkswagen Magotan заснований на тій же платформі, що і універсал Volkswagen Passat B9, що продається у різних країнах світу, пише AmperCar.

У новому поколінні Volkswagen Magotan використовуються нові матричні фари, які з’єднані світловою смугою. Автомобіль обладнаний логотипом Volkswagen, що світиться, поряд з яким встановлена ​​фронтальна камера.

У задній частині автомобіля нового Magotan встановлені ліхтарі наскрізного типу, там теж є логотип, що світиться. Довжина, ширина та висота новинки становлять 4990, 1854 та 1487 мм відповідно, а колісна база дорівнює 2871 мм.

Volkswagen Magotan оснащений 10,25-дюймовою РК-панеллю приладів, 15-дюймовим центральним екраном керування та 11,6-дюймовим пасажирським екраном. Уся інформаційно-розважальна система побудована на базі однокристальної системи Qualcomm 8155. Крім того, автомобіль оснащений проєкційним дисплеєм, 30-колірним регулюванням навколишнього освітлення, аудіосистемою Harman Kardon, підтримкою голосового керування iFlytek зі штучним інтелектом.

Автомобіль оснащений інтелектуальною системою допомоги при керуванні IQ Pilot, розробленою спільно з DJI, яка спеціально налаштована для китайських дорожніх умов. Покупцям запропонують 1,5-літровий двигун на 118 квт або 2,0-літровий потужністю 162 квт.