Більшість прагне придбати доступний автомобіль, який матиме не те щоб преміальний вигляд, а хоча б стильний. Добре, що існують моделі, які дозволяють водіям почуватися комфортно та впевнено, не витрачаючи при цьому величезні суми коштів. Про це пише «Автотема».

Автоблогер darauto розповів про п’ятірку таких авто. До цього списку входять, зокрема, такі машини, як Chrysler 300C, Mercedes-Benz W212, Jaguar XF, Lexus GS, та Infiniti G37.

Chrysler 300C

Згідно з відео, цей автомобіль (на головному фото) часто вважають символом престижу та вишуканості, проте в Америці він є звичайним засобом пересування. Водночас, у нашій країні ця марка авто символізує високий соціальний статус, але її можна придбати за суму приблизно в 10 тис. доларів.

Mercedes-Benz W212

Mercedes-Benz E-Class в кузові W212 можна знайти на українському ринку за ціною приблизно 10 тис. доларів. Цей автомобіль відомий своєю високою якістю та преміальністю, що неодноразово підтверджувалося його незаперечною репутацією, яка лише міцнішає з кожним роком.

Jaguar XF

Цей автомобіль класу люкс в Україні можна знайти за ціною від 7 тис. доларів. Однак, за таку вартість варто очікувати, що він потребуватиме додаткових інвестицій та ремонтних робіт. Водночас, за суму в районі 10 тис. доларів, можна придбати авто, яке буде у досить задовільному стані.

Lexus GS

Цей японський автомобіль, що входить до категорії преміум-класу, заслужено зайняв друге місце у рейтингу. Навіть за суму в 10 тис. доларів можна придбати модель приблизно 2008-2009 років випуску, і після якісної мийки та полірування, вона буде мати вигляд елітного та дорогого транспортного засобу.

Infiniti G37

Рейтинг очолив Infiniti G37 — це елегантний спорткар, який припинив своє виробництво у 2016 році. Цей престижний автомобіль можна придбати на українському ринку за ціною близько 10 тис. доларів. Все через те, що власники часто стикаються з проблемами, які необхідно вирішувати на автосервісі. Хоча вони легко усуваються не вимагаючи значних витрат та все ж ця модель є частим відвідувачем СТО.