Компанія BYD готується до виходу на ринок оновленого кросовера Song Plus, який є одним із найпопулярніших продуктів марки на батьківщині. Китайська модель, як очікується, отримає поліпшену версію гібридної установки 5-го покоління. Причому BYD Song Plus 2025 року стане першим автомобілем компанії, який вийде з таким агрегатом. Але новинка, ймовірно, істотно не подорожчає.

Актуальна версія зараз коштує близько 450 000 грн у перерахунку за курсом, пише Wheel News. Тобто Song Plus оцінюється дешевше Kia Sportage, з яким китайська модель порівнянна за розмірами. Її довжина становить 4770 мм, ширина – 1890 мм, висота – 1670 мм. Відстань між колісними осями сягає 2765 мм. Під капотом у кросовера розташовується 1,5-літровий “атмосферник”, який видає не більше 101 к.с. Він доповнюється 218-сильним електромотором. Характеристики акумулятора поки не розкриті.

Повідомляється, що кросовер отримає кілька датчиків, які в поєднанні з просунутими бортовими системами забезпечать порівняно високий рівень автономності. При цьому повний список опцій не розсекречено. Також не озвучені точні терміни виходу новинки на домашній ринок.

Song Plus візуально сильно відрізняється від свого попередника. Кросовер отримав нові передні і задні фари, велику радіаторну решітку, передній бампер та інші деталі екстер’єру.