Компанія з Китаю, Shandong Alma Technology Co, презентувала вкрай доступний електричний автомобіль під назвою M-200. Цей транспортний засіб запропонували покупцям за привабливою ціною, яка становить лише 2 500 доларів. Про це пише «Автотема».

Електромобіль Alma M-200 своїм дизайном нагадує класичний британський MINI, особливо його класичні моделі, такі як Austin Mini 1960 року та потужну версію MINI Cooper. Він має виразний силует з короткими звисами кузова, елегантну хромовану решітку радіатора, округлі передні фари та вузькі задні ліхтарі. Його кришка багажника, що відкривається вниз, також наслідує класичний MINI.

Попри свою доступність, китайський Alma M-200 може похизуватись сучасними технологіями в інтер’єрі, включаючи цифрову панель приладів та сенсорний екран. Також в авто є камера заднього виду та LED-оптика.

Alma M-200 оснащений легким кузовом зі склопластику та електродвигуном зі скромною потужністю у 2 к. с. (1,5 кВт), що забезпечує запас ходу до 140 кілометрів. Повністю зарядити батарею можна всього за 3 години. Цікавим є той факт, що для зупинки автомобіля використовуються дискові гальма.