Нова Toyota 250 прийшла на зміну Toyota Prado і виявилася найдешевшою моделлю лінійки LC. Ажіотаж на ринку навколо позашляховика триває, що призводить до націнок та різноманітних курйозів у прайс-листах від дилерів.

Деталі повідомляє OBOZ.ua із посиланням на Carscoops. У США дилери вирішили заробити на ажіотажному попиті. Так, один із продавців додав до ціни машини додаткові пакети та «коригування» на суму близько 15 000 доларів.

Туди увійшли тонування вікон, «обмежена гарантія на захист лобового скла», покриття для кузова та спеціальні шини. Цікаво, що для кожної з цих позицій дилер збільшив ціни в кілька разів.

Придбати Toyota Land Cruiser 250 First Edition можна приблизно за 77 000 доларів. Це лімітована серія, присвячена виходу на ринок, у гарній комплектації з повним оснащенням.

Це рекомендована виробником ціна. Раніше повідомлялося, що в деяких випадках дилерські націнки в Америці перевищують 20 000 доларів, а ціна позашляховика Toyota, таким чином, майже доходить до 100 000 доларів.

Проте дилер у штаті Вірджинія першим подолав «психологічний бар’єр» — за позашляховик Toyota там просять 107 169 доларів. Націнка становила 30 000 доларів. Таким чином, дилерські націнки на цю модель поки що нікуди не пішли, а, навпаки, стають вищими. Це зокрема пов’язано з попитом на довгоочікувану модель.