Кросовер Hyundai Creta готується до оновлення, яке не лише освіжить його зовнішність, але й суттєво розширить перелік функцій. Очікується, що «фейсліфтинг», який вже дебютував в Індії, принесе Creta нові передню та задню частини, а також свіжий інтер’єр. Також відомо, що для топових комплектацій Hyundai готує щось особливе, пише «Автотема».

Автогігант тримає в таємниці деталі оновлень, але ходять чутки, що в топових комплектаціях новий двигун замінить старий 2.0-літровий атмосферник, який використовувався з попереднього покоління. Найімовірнішими кандидатами вважаються 1.4-літрові та 1.6-літрові турбомотори, які вже пропонуються компанією на інших ринках.

Екстер’єр зазнає кардинальних змін: передня частина авто буде повністю оновлена, розділені фари набудуть більш квадратної форми, а денні ходові вогні на світлодіодах з’єднаються з решіткою радіатора, яка матиме прямокутні секції. Ззаду замість окремих ліхтарів з’являться горизонтальні блоки, також з’єднані між собою. Задній бампер стане більш масивним, підкреслюючи новий образ автомобіля.

Салон поповниться оновленою панеллю приладів, яка буде значно технологічнішою. Її візитною карткою стануть два 10,25-дюймових екрани, які будуть розташовані один біля одного. Під ними компактно розмісяться центральні дефлектори обдуву та оновлені елементи керування клімат-контролем.