Новий Jeep Compass 2025 (або 2026) модельного року готують до прем’єри. Автомобіль розробляють на існуючих агрегатах інших моделей концерну Stellantis та запропонують небагатим покупцям. Адже кросовер виявиться однією з найдоступніших моделей бренду.

Деталі повідомляє OBOZ.ua із посиланням на Auto Express. Востаннє кросовер Jeep Compass змінив покоління у 2016 році. Модель наступної генерації вже розробляють на платформі нових Peugeot 3008 та Opel Grandland.

Відомо, що, як завжди, новий Jeep отримає брутальний геометричний дизайн та спецверсію з підготовкою до бездоріжжя, яка вигідно відрізняє автомобіль від звичних кросоверів. Але багато технічних рішень дістануться від європейських донорів.

Електромобіль Opel Grandland 2025 модельного року запропонують у різних модифікаціях потужністю від 210 до 320 к.с. з максимальною батареєю ємністю 98 кВтг та запасом ходу 700 км у топовому виконанні.

Ті ж характеристики доступні і кросоверу Peugeot 3008. Однак надалі обидва автомобілі отримають гібридні виконання потужністю від 136 до 195 к.с. Новий Jeep Compass, найімовірніше, повністю електричні модифікації не отримає.